μετακομισεις μεταφορεσ

ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
μετακομίσεις μεταφορές

Mεταφορές Μετακομίσεις

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία ολόκληρη τη διαδικασία μεταφοράς μετακόμισης, από τη συσκευασία και το αμπαλάζ της οικοσκευής σας έως την απόσυσκευασία και την τοποθέτηση της στο μέρος που εσείς θα μας υποδείξετε.

Είμαστε καλά προετοιμασμένοι να χειριστούμε την μετακόμιση, μεταφορά σας από και προς οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, με τα σύγχρονα κλειστά φορτηγά μας και τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, εξασφαλίζοντάς σας, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις θα μπορέσετε ακόμη και να ξεκουραστείτε στο κρεβάτι σας στο νέο σας σπίτι το ίδιο βράδυ.

Υπηρεσίες για μεταφορά μετακόμιση

  • Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία σε υαλικά, ρούχα, καθώς και την αποσύνδεση σε έπιπλα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό της οικίας σας.
  • Όλες οι συσκευασίας που τελούνται αναγράφουν το περιεχόμενο τους, για την ευκολότερη αποκατάσταση των πραγμάτων στο νέο σας χώρο.
  • Πλήρη αποσυσκευασία και αποκατάσταση του εξοπλισμού της οικοσκευής σας.
  • Αφαίρεση των άδειων κιβωτίων και υλικών αποσυσκευασίας.
μετακόμιση έπιπλο για συσκευασία 01 μετακόμιση έπιπλο συσκευασία 01 μετακόμιση πιάνο για συσκευασία 01 μετακόμιση πιάνο συσκευασία 01 μετακόμιση πιάνο για συσκευασία 02 μετακόμιση πιάνο συσκευασία 02 μετακόμιση καναπές για συσκευασία 01 μετακόμιση καναπές συσκευασία 01